Ridicări topografice

Cu noi te poți asigura că proiectul tău și al companiei tale începe bine!

Orice proiect are ca etapă premergatoare executarea unei ridicări topografice altimetrică și planimetrică. Astfel vă asigurați că proiectarea are ca referință date reale din teren și că limitele de proprietate sunt corecte.

Reamintim că autoritățile locale solicită ca astfel de lucrări să fie avizate de oficiile de cadastru teritoriale. Verificarea unor lucrări în timpul execuției este esențială pentru analiza costurilor și pentru a vă asigura că proiectul dumneavoastră are un parcurs corect.

Planuri de situație pentru avize OCPI PAC,PUD, PUZ, PUG

Calcul volume de umplutură/săpatură, modele 3D ale terenului

Planuri de situație pentru proiectare în vederea reabilitării tramei stradale ce includ profile transversale și longitudinale

Planuri de situație pentru platforme industriale

Planuri de situație pentru situri arheologice

Planuri de situație pentru proiectare și reabilitare rețele de utilități (gaz, apă, canalizare)

Relevee pentru proiectare și verificare AS BUILT

Măsurători pentru fațade construcții 2D și 3D

Planuri de situație pentru proiectare și studii de fezabilitate

Determinare verticalitate antene GSM, turnuri metalice și construcții

Proiecte

Ridicări topografice

Studiul topografic de amplasament, scanare laser 3D – planeitate pardoseală și generarea secțiunii orizontale, calculul suprafețelor închiriabile conform standardului BOMA, cadastru și intabulare, ridicare topografică altimetrică și planimetrică.

Studiu topografic de amplasament

Calculul suprafețelor conform standardului BOMA, relevee interioare, monitorizare tasări, ridicare, asistență topografică în șantier, ridicare topografică

Secțiuni transversale, fațade, planuri de nivel, ridicare topografică

Ridicare topografică.

Studiu topografic de amplasament 3D / Planeitate pardoseală / Secțiuni orizontale / Calculul suprafețelor inchiriabile conform standard BOMA.

Fațade construcții existente (Nord, Sud, Est, Vest), secțiuni orizontale , secțiuni verticale (longitudinală și transversală)

Aparatura de ultimă generație, expertiza fiecărui membru al echipei și atenția la cele mai mici detalii garantează profesionalismul și eficiența rezultatelor finale, oferind partenerilor noștri un parcurs corect care susține respectarea termenelor de execuție.

Contactează un specialist în măsuratori terestre

Alin Pisău

Inginer geodez / Responsabil departament topografie inginerească