Relevee interioare BOMA

EuroSurvey execută de la relevee interioare care certifică suprafața înscrisă în documente la relevee interioare 3D pentru proiecte de amenajări interioare, montare sisteme audio sau pur și simplu un as-built 3D. Contractând serviciul nostru investitorii fructifică întreaga suprafață și au o imagine clară a costurilor!

Putem efectua calculul suprafetelor conform standardului BOMA :

Industrial Buildings
Multi-unit residential Buildings
Retail Buildings
Mixed-use Properties
Office Buildings
Gross Area Measurements
Ce înseamnă Standardul BOMA?

Standardul BOMA pentru măsurarea spațiilor pentru birouri este metoda de măsurare cea mai frecvent uzitată pentru aceste spații și, deși nu are caracter obligatoriu, este folosit pe scară largă în întreaga lume de către proprietarii de clădiri cu destinație birouri, chiriași, evaluatori si consultanți imobiliari. Se poate utiliza pentru orice clădire cu destinație birouri, indiferent de anul construcției, tipul ei sau designul arhitectural.

Standardele BOMA au fost concepute pentru o bună administrare a suprafețelor și costurilor aferente unui imobil supus închirierii. Acest standard se referă la clădiri de birouri, retail, rezidențiale, industriale dar și cu funcțiune mixtă. Este foarte important ca un investitor să știe clar suprafața închiriabilă a clădirii, a fiecărui nivel dar și cuantumul spațiilor comune. Tarifele pentru acest tip de lucrări sunt pe mp construit și pot varia în funcție de dimensiunea proiectului.

Sunt situații în care vrei doar să știi ce suprafață are apartamentul pe care urmează să-l achiziționezi sau spațiul pe care vrei să-l închiriezi.

Standardul BOMA nu deservește doar dezvoltatorii și administratorii clădirilor ci și locatarii, calculându-se suprafața închiriabilă pe întreaga clădire, in acest fel se evită o încărcare nejustificată a chiriei rezultată din reconfigurarea spațiilor interioare și a suprafețelor cu destinație comună.

Relevee interioare conform standard BOMA

Eurosurvey ofera servicii complete pentru determinarea suprafetelor conform standarului BOMA ,fiind cel mai utilizat standard pentru cuantificarea suprafetelor inchiriabile, spațiilor comerciale ,birouri, cladiri de birouri, cladiri industriale, retail si spatii de depozitare. Masurarea releveelor interioare conform standardului BOMA permite proprietarilor sa stabileasca clar suprafata rentabila a unui imobil, sa profite de ea si sa estimeze corect profitul.

Releveu apartament

Piesa esentiala in elaborarea proiectelor de interventie asupra unui apartament: refaceri, restaurari, amenajari, transformari, avand un scop practic, punandu-se in evidenta elemente cu semnificatie arhitecturala, putand fi folosit atat in mobilarea spatiului cat si la calcularea necesarului de material (in cazul unei amanajari interioare). Pretul unui releveu pentru un apartament il puteti afla accesand site-ul Eurosurvey.

Releveu BOMA imobil

Dedicata administratorilor de spatii comerciale, birouri si cladiri industriale, pentru care stabilirea corecta a suprafetei inchiriabile a fiecarui nivel si cuantumul spatiilor comune are un impact direct asupra costurilor de inchiriere.

Releveu BOMA cladiri in constructie

Transpunerea obiectivului in model digital cu ajutorul scanarii 3D Trimble TX 8 creeaza relevee interioare BOMA ce:

  • Permit monitorizarea evolutiei constructiei
  • Semnaleaza posibile abateri de structura
  • Permit sincronizarea arhitectilor, proiectantilor si constructorilor
  • Creeaza planuri de nivel (relevee 2D) necesare intabularii si cadastrului.
  • Permit implementarea regulilor de exploatare in siguranta ( amplasare hol, iesiri, intrari)

Proiecte

Comanda plan releveu pentru constructie conform standardului BOMA

ALIN PISAU
Inginer Diplomat / Responsabil departament topografie inginerească
phone receiver

0752 091 134

close envelope

alin.pisau@eurosurvey.ro