Relevee interioare BOMA

Eurosurvey execută de la relevee interioare care certifică suprafața înscrisă în documente la relevee interioare 3D pentru proiecte de amenajări interioare, montare sisteme audio sau pur și simplu un as-built 3D. Contractând serviciul nostru investitorii fructifică întreaga suprafață și au o imagine clară a costurilor!

Putem efectua calculul suprafetelor conform standardului BOMA :

Industrial Buildings
Multi-unit residential Buildings
Retail Buildings
Mixed-use Properties
Office Buildings
Gross Area Measurements
Ce înseamnă Standardul BOMA?

Standardul BOMA pentru măsurarea spațiilor pentru birouri este metoda de măsurare cea mai frecvent uzitată pentru aceste spații și, deși nu are caracter obligatoriu, este folosit pe scară largă în întreaga lume de către proprietarii de clădiri cu destinație birouri, chiriași, evaluatori si consultanți imobiliari. Se poate utiliza pentru orice clădire cu destinație birouri, indiferent de anul construcției, tipul ei sau designul arhitectural.

Standardele BOMA au fost concepute pentru o bună administrare a suprafețelor și costurilor aferente unui imobil supus închirierii. Acest standard se referă la clădiri de birouri, retail, rezidențiale, industriale dar și cu funcțiune mixtă. Este foarte important ca un investitor să știe clar suprafața închiriabilă a clădirii, a fiecărui nivel dar și cuantumul spațiilor comune. Tarifele pentru acest tip de lucrări sunt pe mp construit și pot varia în funcție de dimensiunea proiectului.

Sunt situații în care vrei doar să știi ce suprafață are apartamentul pe care urmează să-l achiziționezi sau spațiul pe care vrei să-l închiriezi.

Standardul BOMA nu deservește doar dezvoltatorii și administratorii clădirilor ci și locatarii, calculându-se suprafața închiriabilă pe întreaga clădire, în acest fel se evită o încărcare nejustificată a chiriei rezultată din reconfigurarea spațiilor interioare și a suprafețelor cu destinație comună.

Eurosurvey ofera servicii complete pentru determinarea suprafețelor conform standarului BOMA ,fiind cel mai utilizat standard pentru cuantificarea suprafețelor închiriabile, spațiilor comerciale ,birouri, clădiri de birouri, clădiri industriale, retail și spații de depozitare. Măsurarea releveelor interioare conform standardului BOMA permite proprietarilor să stabilească clar suprafața rentabilă  a unui imobil, să profite de ea și să estimeze corect profitul.

Releveu apartament

Piesa esențială în elaborarea proiectelor de intervenție asupra unui apartament: refaceri, restaurări, amenajări, transformări, având un scop practic, punându-se în evidență elemente cu semnificație arhitecturală, putând fi folosit atât în mobilarea spațiului cât și la calcularea necesarului de material (în cazul unei amenajări interioare). Prețul unui releveu pentru un apartament îl puteți afla accesând site-ul Eurosurvey.

Releveu BOMA imobil

Dedicată administratorilor de spații comerciale, birouri și clădiri industriale, pentru care stabilirea corectă a suprafeței închiriabile a fiecărui nivel și cuantumul spațiilor comune are un impact direct asupra costurilor de închiriere.

Releveu BOMA cladiri in constructie

Transpunerea obiectivului în model digital cu ajutorul scanării 3D Trimble TX 8 creeaza relevee interioare BOMA ce:

  • Permit monitorizarea evoluției construcției
  • Semnalează posibile abateri de structură
  • Permit sincronizarea arhitecților, proiectanților și constructorilor
  • Creează planuri de nivel (relevee 2D) necesare intabulării și cadastrului.
  • Permit implementarea regulilor de exploatare în siguranță ( amplasare hol, ieșiri, intrări)

Proiecte

Comandă plan releveu pentru construcție conform standardului BOMA

ALIN PISĂU
Inginer Diplomat / Responsabil departament topografie inginerească
phone receiver

0752 091 134

close envelope

alin.pisau@eurosurvey.ro