Relevee interioare BOMA

EuroSurvey executa de la relevee interioare care certifică suprafața înscrisă în documente la relevee interioare 3D pentru proiecte de amenajări interioare, montare sisteme audio sau pur și simplu un as-built 3D. Contractând serviciul nostru investitorii fructifică întreaga suprafață și au o imagine clară a costurilor!
Ce înseamnă Standardul BOMA?

Standardul BOMA pentru măsurarea spatiilor pentru birouri este metoda de măsurare cea mai frecvent uzitata pentru aceste spatii si, deși nu are caracter obligatoriu, este folosit pe scara larga in întreaga lume de către proprietarii de clădiri cu destinație birouri, chiriași, evaluatori si consultanți imobiliari. Se poate utiliza pentru orice clădire cu destinație birouri, indiferent de anul construcției, tipul ei sau designul arhitectural.

Standardele BOMA au fost concepute pentru o bună administrare a suprafețelor și costurilor aferente unui imobil supus închirierii. Acest standard se referă la clădiri de birouri, retail, rezidențiale, industriale dar și cu funcțiune mixtă. Este foarte important ca un investitor să știe clar suprafața închiriabilă a clădirii, a fiecărui nivel dar și cuantumul spațiilor comune. Tarifele pentru acest tip de lucrări sunt pe mp construit și pot varia în funcție de dimensiunea proiectului.

Sunt situații în care vrei doar să știi ce suprafață are apartamentul pe care urmează să-l achiziționezi sau spațiul pe care vrei să-l închiriezi.

Standardul BOMA nu deservește doar dezvoltatorii și administratorii clădirilor ci și locatarii, calculându-se suprafața închiriabilă pe întreaga clădire, in acest fel se evită o încărcare nejustificată a chiriei rezultată din reconfigurarea spațiilor interioare și a suprafețelor cu destinație comună.

Relevee interioare conform standard BOMA

Comanda plan releveu pentru constructie conform standardului BOMA

ALIN PISAU
Inginer Diplomat / Responsabil departament topografie inginerească
phone receiver

0752 091 134

close envelope

alin.pisau@eurosurvey.ro