Servicii

Un tur virtual este o simulare a unei locații existente, de obicei compus dintr-o secvență de videoclipuri sau imagini statice panoramice, ce pot fi vizualizate în orice direcție, la 360 de grade.

Avizul Autoritatea Aeronautica Civila Romana reprezinta o documentație tehnica intocmita de catre un inginer geodez autorizat ANCPI prin efectuarea masuratorilor geodezice in sistemele de referinta WGS-84 si Marea Neagra 1975.

Standarele BOMA au fost concepute pentru o bună administrare a suprafețelor și costurilor aferente unui imobil supus închirierii. Acest standard se referă la clădiri de birouri, retail, rezidențiale, industriale dar și cu funcțiune mixtă.

Pentru a veni în sprijinul proiectelor dvs. și a vă economisi timp obținem diverse documente de la oficiile de cadastru și birourile de publicitate imobiliară.

Majoritatea proiectelor, fie că sunt rezidențiale, retail sau industriale, prevăd din stadiul de proiect o temă de monitorizare în timp a construcției. Acest lucru se întâmplă când proiectul intră sub incidența normativului P130-1999.

Cele peste 100 de șantiere în care am fost prezenți vorbesc de la sine când ai nevoie de trasare limită de proprietate, trasări axe sau urmărirea comportării în timp a contrucțiilor.